conteHome > Nextgen Gallery > Nextgen Gallery Wordpress Slideshow Not Working

Nextgen Gallery Wordpress Slideshow Not Working

nothing….. ELAN42.com @nokao 6 years, 1 month ago I'm already using default style … I think the problem is php side, I get a wheel spinning forever and there is no html Skip to toolbar About WordPress About WordPress WordPress.org Documentation Support Forums Feedback Search Log In Have you taken the WordPress 2016 Survey yet? I still have to investigate on this though. check my blog

I have done the usual: deactivated all plugins, reactivated nextgen, cleared cache, and to no avail. Thanks in advance Julius Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total) 1 2 → You must be logged in to reply to this topic. Please, upgrade the plugin. If doing all the above, the lightbox is still not working, please read the below instructions: NextGEN Gallery Lightbox Effects Not Working After Site Migration If you have created a WordPress Clicking Here

old site URLs) and restores the global gallery settings back to default. It gets even stranger when I had one that did not work on the main site, but still works as before on the German version of the site (another apartment). here is the link: Thanks The topic ‘NextGen Gallery Slideshow not working' is closed to new replies. I just tried about 5 minutes ago and it still wasn't working for me.

All the site's pages are single column with the exception of an "Events" page which is the site's post page. I'll try to get something online for you to look at. Skip to toolbar About WordPress About WordPress WordPress.org Documentation Support Forums Feedback Search Log In Have you taken the WordPress 2016 Survey yet? Great customer support.

afletcher @afletcher 4 years, 8 months ago I can't get this to work either. Diana @dianasunvillaeu 10 months, 1 week ago Thanks for your reply! armada123 @armada123 4 years, 9 months ago Hello I have a networked site with Next Gen on all 3 subsites, I have also purchased monoslider and followed the instructions. directory Are the problematic slideshows only on those "translated" pages? - Cais.

Topic Info In: Plugins and Hacks 21 replies 10 participants Last reply from: memdesigns Last activity: 4 years, 9 months ago 3.3.1 Status: resolved Topic TagsgrapheneNextGen Graphene ImageRotator Forum Search Search WordPress.org Search WordPress.org for: Showcase Themes Plugins Mobile SupportForumsDocumentation Get Involved About Blog Hosting Download WordPress Support Log In Support » Plugins and Hacks » NextGEN Gallery » Problems with NextGen Suggestions? Reader InteractionsPrimary SidebarDocumentationSearch this website Themes Imagely Theme Setup Ansel Theme First Steps Pre-Installation Setup Child Theme Installation & Update How to Import Demo Content Customize Your Settings Genesis Theme Settings

gulincho @gulincho 6 years, 1 month ago I had that problem was no uploaded images in the gallery. >I think the problem is php side, I get a wheel spinning forever https://wordpress.org/support/topic/problems-with-nextgen-gallery-slideshow-base/ The location of the swf file is in the proper place, I even tried moving it into the pluggin Nextgen gallery…. sorry for my English Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total) The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] Slideshow not working' is closed to new replies. The slideshows were working find until 5 days ago when I upgraded my server.

Thanks! - Cais. http://3rdm.org/nextgen-gallery/nextgen-gallery-not-working-with-wordpress-3-5.php I disabled all the plugins and this didn't resolve the issue. I cannot get the Next Gen to work at all. Thanks! - Cais.

If anybody can I would appreciate it. How can I troubleshoot ? The Dude Author Posts Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) The topic ‘nextgen-gallery slideshow function conflict?' is closed to new replies. http://3rdm.org/nextgen-gallery/nextgen-gallery-not-working-with-wordpress-3-6.php Diana @dianasunvillaeu 10 months, 1 week ago None…that is what is puzzling me.

I have to click the browser "back" button to return to the gallery. I also just updated the plugin to see if that worked - it didn't. Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total) You must be logged in to reply to this topic.

It use to work.

Topic Info In: Plugins and Hacks 0 replies 1 participant Last reply from: Richard Last activity: 5 years, 3 months ago 3.2.1 Status: not resolved Topic Tagsslideshow Forum Search Search for: And I double-checked that the gallery I uploaded is id=1. I'm using Nextgen-gallery v1.8.3 with the slideshow option. I still deactivate all other plugins with no success.

Slideshow seems to be looking for the images in /wp-content/uploads, instead of the specified gallery path: /wp-content/gallery/. [nggallery id=12 class="shutterset_GalleryName"] still works and finds the files like it should. Also tried to insert it in the body of the page (using the next gen button on page functions), but that doesn't work either. On the index page I'm using this code in the theme: Any ideas? http://3rdm.org/nextgen-gallery/nextgen-gallery-wordpress-not-working.php Even with just nextgen activated the problem remained the same.

Diana @dianasunvillaeu 10 months ago No, the main page is in English, I do not use a translation plugin. Viewing 1 replies (of 1 total) You must be logged in to reply to this topic. About this Plugin NextGEN Gallery Support Threads Reviews Topic Info In: Plugins and Hacks 13 replies 7 participants Last reply from: lola9 Last activity: 5 years, 6 months ago 3.0.1 Status: Skip to toolbar About WordPress About WordPress WordPress.org Documentation Support Forums Feedback Search Log In Have you taken the WordPress 2016 Survey yet?

Skip to toolbar About WordPress About WordPress WordPress.org Documentation Support Forums Feedback Search Log In Have you taken the WordPress 2016 Survey yet? Thank you https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/ Viewing 1 replies (of 1 total) Plugin Author photocrati @photocrati 4 months, 1 week ago @kotzia - Does the slideshow work as expected if you temporarily switch to Diana @dianasunvillaeu 10 months ago Thanks Cais, will do! Now it works great 🙂 ELAN42.com @nokao 6 years, 1 month ago Ok I understood the problem: In the "Path to the Imagerotator (URL):" field you have to insert the complete

Nothing is loading, it doesn't appear to be hanging, just not displaying…. I can tell you it's hosted on GoDaddy. How Do I Use Yoast SEO? About this Plugin NextGEN Gallery Support Threads Reviews Topic Info In: Plugins and Hacks 22 replies 5 participants Last reply from: photocrati Last activity: 9 months, 4 weeks ago 4.4.1 Status:

harald730366 @harald730366 6 months, 2 weeks ago @paulwhite: No, i don`t have wordfence. I'm also using the slideshow sidebar widget. I'm still trying to solve the problem -- it may be a conflict with the theme I'm using. Still nothing at all displaying.

EquineAdoption @equineadoption 6 years, 1 month ago Had same problem! Looking for something that looks nice and is easy to extend :) 11:00:25 PM October 09, 2016Enfold Version 3.6: A healthy update ;) https://t.co/knKqi4WgRZ #wordpress #gym #app #health https://t.co/eUIlkeKof0 06:01:12 PM

nt